Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 28 703,00 Kč (1 205,53 EUR)
skladem
naše cena 18 799,00 Kč (789,56 EUR)
skladem
naše cena 25 833,00 Kč (1 084,99 EUR)
skladem

KONTAKTY

partystan.cz s.r.o.
Jiráskova 359
Doudleby nad Orlicí 51742
tel: +420 777 259 525 NON STOP INFOLINKA
napište nám

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 17 799,00 Kč (747,56 EUR)
skladem
naše cena 11 840,00 Kč (497,28 EUR)
skladem
naše cena 15 431,00 Kč (648,10 EUR)
skladem


RECENZE
Recenze najdete na:

Recenze najdete na:

https://obchody.heureka.cz/nuzkove-stany-com/recenze/

https://www.facebook.com/partystan.cz/

 

 

Přidáno: 15.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše proběhlo bez problémů a dle domluvy.

 

 

Přidáno: 10.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

vynikající

 

Přidáno: 02.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé dodání
Kvalitní a pevný stan

 

Přidáno: 14.08.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Osobní přístup, výborné poučení a rady!

 

 

Přidáno: 20.07.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nákup tohoto typu stanu je výborná volba. Máme již předchozí velmi dobré zkušenosti a pevně věříme, že je budeme mít i nadále. Jirka Krliš, Divadlo Tramtarie Olomouc

Pro:

zájem o zákazníka

 

Přidáno: 20.07.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Srozumitelné profi poradenství na telefonu, je vidět, že jsou v oboru opravdu hodně dlouho. Znám jejich stany z akcí, kam je půjčují, takže jsem koupil to, co znám.

Pro:

Neuvěřitelný fofr v dodání a nesrovnatelná odolnost stanů s jinými, které jsem na netu našel.

 

Přidáno: 20.07.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velmi oceňuji ochotu a vstřícnost při telefonickém vyřízení objednávky a hlavně maximální snahu co nejrychleji vyhovět zákazníkovi. Jsem velmi spokojená.

 

 

Přidáno: 28.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

velice vstřícné a rychlé jednání, vše super.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme, ať Vám vše slouží k Vaší spokojenosti dlouhá léta.
S pozdravem PH
 

Přidáno: 26.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

S obchodem jsem velice spokojen.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme, ať Vám vše slouží k Vaší spokojenosti dlouhá léta.
S pozdravem PH
 

Přidáno: 23.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Promtné vybavenie,dohoda aj po telefóne

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme, ať Vám vše slouží k Vaší spokojenosti dlouhá léta.
Denně nám vozí TOPTRANS na Slovensko naše stany pro naše zákazníky. Bohužel jsem nikdy nedokázal doručit objednané dříve než za tři dny. Jsou tu dopravci, kteří by to dali do druhého dne, jenže jejich cena je dvojnásobná. Dopravu platíme my a pokud bychom volili rychlejší variantu, musel by už připlatit i zákazník, což nechceme. Ještě jednou díky za Váš nákup. Kdyby se to ve vašem okolí někomu líbilo, referujte na nás, prosím.
S pozdravem PH